AVÍS LEGAL - PROTECCIÓ DE DADES

En compliment amb el deure d'informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), el propietari del web https://www.excavacionscostabrava.com, l'informa del següent:

  • Denominació social: Excavacions Costa Brava
  • Domicili: Carrer Rosselló, 35 Urbanització Lloret Blau- L'Hostalet, 17310 Lloret de Mar, Girona, España

Amb els límits establerts a la llei, https://www.excavacionscostabrava.com no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d'Internet.

Els continguts i informació no vinculen a https://www.excavacionscostabrava.com ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d'Internet de https://www.excavacionscostabrava.com poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que https://www.excavacionscostabrava.com no pot controlar. Per tant, https://www.excavacionscostabrava.com no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de https://www.excavacionscostabrava.com o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de https://www.excavacionscostabrava.com.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que http://www.studidigital.cat ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals ia la lliure circulació de aquestes dades li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Studi Digital amb la finalitat de prestar-li i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores de la pàgina web. Així mateix, l'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, manera gratuïta mitjançant correu electrònic a info@excavacionscostabrava o en la dirección Carrer Rosselló, 35 Urbanització Lloret Blau- L'Hostalet, 17310 Lloret de Mar, Girona, España

Com contactar amb nosaltres?

Si està buscant serveis qualificats compti amb nosaltres, som una de les empreses de referència a Catalunya. No dubti en contactar-, estarem encantats de poder atendre i assessorar-lo en tot el que necessiti.